Să vorbim despre sănătate!

Comunicat de presă

Asociația Medicilor de Familie Brașov lansează campania ,,Să vorbim despre sănătate!”, un proiect care are ca scop evidențierea rolului medicilor de familie în ocrotirea sănătății pacienților.
Campania va avea o serie de acțiuni de-a lungul acestui an, menite să evidențieze serviciile specifice de consiliere și educație pentru sănătate pe care medicii de familie le practică în cabinetele lor.
Am ales ca prim cadru de desfășurare a acțiunii noastre Maratonul de înot, un eveniment la care medicii de familie participă deja în mod constant, cu o echipă formata din medici, asistenți medicali, studenți și viitori studenți cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii care suferă de autism.
Anul acesta campania se extinde, astfel încât participanții la maraton și vizitatorii vor putea dona pentru Asociația Copiii de Cristal și la standul Asociației Medicilor de Familie Brașov. Tot acolo, voluntarii vor oferi sfaturi cu privire la un stil de viață sănătos.
Care este greutatea ta? Care este greutatea ideală? Cum să manânci sănătos, câtă mișcare să faci? Ce să faci ca să renunți la fumat? Este consumul tău de alcool problematic? Sunt doar câteva întrebări care își pot găsi răspunsul dacă ne vizitați.
Campania beneficiază de implicarea Asociației Științifice a Studenților Mediciniști Brașoveni (ASSM) și de voluntari tineri, elevi, care cu această ocazie devin purtătorii mesajelor de conștientizare pentru un stil de viață sănătos.
Proiectul este sprijinit și de către Direcția de Sănătate Publică Brașov prin materiale informative dedicate!
Vă aștepăm să contribuiți la dezvoltarea unei comunități sănătoase!

Asociația Medicilor de Familie Brașov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ecouri Maratonul de inot – 5 mai 2018

Medicii de familie înoată pentru copiii cu autism – 2 mai 2017

AMFBV la Maratonul de Inot – Brasov 2016 – 12 mai 2016

Maratonul celor 24 Ore de Înot – 24 aprilie 2016